Acısız Medeniyet

Günümüz Japon felsefe camiasının en etkili düşünürlerinden biri olarak kabul edilen, Japonya’daki Waseda Üniversitesi’nden Prof. Masahiro Morioka, “İnsanlık ve Gezegen için Ortak Bir Ufuk Tasavvuru Projesi” seminer dizisinin on dördüncü programına konuk olacak. Seminer 29 Ağustos Pazartesi günü saat 14:00’de (Türkiye saati ile) Kapadokya Üniversitesi YouTube kanalından canlı yayınlanacaktır. Prof. Morioka başta Japonca olmak üzere birçok kitabın yazarıdır. “Painless Civilization 1: A Philosophical Critique of Desire” adlı son kitabı, “Acısız Medeniyet” başlığıyla Türkçe dahil birçok dile çevrildi.

“Acısız Medeniyet” konulu söyleşinin moderatörlüğünü Kapadokya Üniversitesi’nden Doç. Dr. Sinan Akıllı yapacaktır.

Tags:
Prof. Masahiro Morioka

Waseda Üniversitesi Öğretim Üyesi
Dr. Sinan Akıllı

How to download the theme ?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley
How to add a Free Ticket ?
How to create a event website ?

Seminer Detayları

29 September 2022 14:00
    Kapadokya Üniversitesi
    Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir