Küresel Değişim, Bilim ve Toplum

28 Şubat Pazartesi günü saat 19:00’da Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı yayımlanacak “İnsanlık ve Gezegen İçin Ortak Ufuk Tasavvuru” seminer serisinin yedinci programına, iklimbilim, paleoiklim, ekoloji ve uygulamalı enformatik alanlarında yaptığı çalışmaları ile tanınan Prof. Nüzhet Dalfes konuk olacak.

Halen, bölgesel iklim değişikliği, ekosistem modelleme, ekolojide bilişim alanlarında çalışmalar yapan Prof. Dalfes’in “Küresel Değişim, Bilim ve Toplum” başlığı altındaki programının moderatörlüğünü Kapadokya Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinan Akıllı yapacaktır.

Tags:
Dr. Sinan Akıllı

How to download the theme ?
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley
How to add a Free Ticket ?
How to create a event website ?

Seminer Detayları

28 February 2022 19:00
    Kapadokya Üniversitesi
    Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir